Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Kommuneportræt Solrød I Solrød kommune har Venstre altid siddet på borgmesterposten. Men nu bliver Venstre udfordret af både konservative og socialdemokrater - og møder et krav om lavere ejendomsskat. Kampen om Melbylejren I Halsnæs kæmper borgere og kommune mod en truende nedrivning af Melbylejren, som i 100 år var militærlejr. Cradle to cradle i Asserbo 'Cradle to cradle' er en produktionsfilosofi, der i den grad vinder frem i den danske byggebranche. I al sin enkelthed går filosofien ud på at bygge uden nogen form for affald. Et af Danmarks mest gennemførte eksempler på et cradle to cradle byggeri står i Asserbo i Halsnæs. Kunst om brystkræft Et nyt kunstprojekt sætter fokus på brystkræften og dens voldsomme historier. Vi tog med kunstner Helle Høvelskov på workshop i Nødebo for at lave kunstværker af bryster.

23/09/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å