Serie Søndagsmagasinet

20:15

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Søndagsmagasinet ser i denne uge på: Frisk fisk fra Facebook Kystfiskere overalt i landet kæmper for at holde gang i forretningen, og det tvinger dem til at gå nye veje. I Hundested har Thomas Pedersen fået en go idé, så han kan tjene lidt ekstra og holde gang i fiskeriet. Hundeleg Hver søndag sætter næsten 100 hunde hinanden stævne lidt uden for Viby Sjælland. Selvom hundenes ejere også gerne må komme med, så handler det ikke om at træne hundene i at gå pænt eller sidde på kommando. Det handler om leg, hund og hund imellem. Hansen Flødeis Det var egentlig slet ikke meningen at de ville være Ismænd. Men i dag laver brødrene Anders og Rasmus is efter oldefaderens gamle opskrifter. Sæson for lam Netop på denne årstid fødes der mange lam i de danske fårebesætninger. De kan både spises og klappes. Reportage fra lokal fritids-fåreavler i Skævinge.

09/04/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å