Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Valgkamp i Rudersdal I Rudersdal kommune er bykongen Erik Fabrin gået af som borgmester. Hans efterfølger skal forsøge at løfte arven. Men rundt om står tre kvinder - og de vil også have magten. Hundevæddeløb På Kallerup Hundevæddeløbsbane i Hedehusene er vi med til træning af de ekstremt hurtige Greyhound-hunde. 90 km/t gør dem til verdens næst-hurtigste pattedyr efter geparden. De danske mesterskaber er netop overstået, og nu trænes der til Sjællandsmesterskaberne i oktober. Bevaringsværdige huse Kommunen vil nu kortlægge gamle og historiske huse i kommunen. Vi er med ude og vurdere. J.F. Willumsen fylder 150 år. I den forbindelse er der en særudstilling på museet i Frederikssund. Vi bruger lejligheden til et portræt af maleren, og den udstilling der skal fejre ham hele september måned.

09/09/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å