Serie Søndagsmagasinet

19:58

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Søndagsmagasinet ser i denne uge på: Hestekød søges Efter hestekødsskandalen har folk for alvor fået appetit på at spise hest, men der er slet ikke nok døde heste til efterspørgslen. Vi besøgte slagteren fra Nordkød ved Hillerød, da han endelig i denne uge fik en hest til slagtning. Vinhandler ved et voldsomt uheld Det havde aldrig været planen, at han skulle være sælger. Men nu langer han hver dag chokolade og vin hen over disken i sin egen butik. 50-årige Jan Eriksen er nemlig mod alle odds blevet vinhandler i Frederiksværk. Lille musikskole med store ambitioner På Lejre musikskole er målsætningen klar. Her vil lederen skabe morgendagens stjernesolister og rock- idoler. Opskriften er simpel, lad professionelle musikere undervise de unge rockstjerneaspiranter. Bokseklubben Stevns Trænerne er stolte i Bokseklubben Stevns. For første gang i klubbens 25-årige historie har de nemlig fået en Sjællandsmester. Slagkraftige Jesper Birkegaard Sørensen slog sin modstander ud i først runde, og sikrede sig titlen - og jagten på flere mesterskabstitler er nu sat ind.

26/03/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å