Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Borgmester takker af Frederikssunds borgmester, Ole Find Jensen, takker af efter mange år i politik. Vi møder den afgående borgmester i de sidste dage på posten. Selsø Slot reddet Det smukke, gamle Selsø Slot ved Skibby kan se frem til ny ære og værdighed. Takket være en stor donation er der nu penge til at restaurere slottet, så det bevares for eftertiden. 15 år og godt fægtende Hun er kun 15 år og et af landets største talenter i sin sport. Men hun har også gjort en kæmpe-ekstra indsats for at blive en af Europas bedste i sin aldersklasse. I årevis har den 15-årige Emilia Borrye fra Slangerup taget flere gange om ugen til Hellerup for at fægte. Krudt til alle Nytåret nærmer sig, og det er snart tid til at fyre krudt af i lange baner. Det ved Tinghøjgård Fyrværkeri i Ølstykke alt om. De seneste uger har de nemlig solgt enorme mængder fyrværkeri til hele oplandet. Fyrværkeri de selv producerer og leverer.

30/12/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å