Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Søndagsmagasinet ser i denne uge på: Ræs i miniformat Hårnålesving med speederen i bund, og en topfart på 40 kilometer i timen. Der bliver kørt ræs - i miniformat - i kælderen på Marienlystskolen i Frederikssund. Historien om Helenekilde Hun drev i land på en stor sten ved den nordsjællandske kyst for mere end 800 år siden. Siden er tusinder rejst til Tisvilde for at tilbede hende og søge helbredelse. Vi skal nu høre sagnet om Sankt Helene og tilblivelsen af den hellige kilde. Sidste sildebåd I Græsted er den lokale tømrermester og hans medarbejdere netop gået i gang med restaureringen af en af landets sidste såkaldte Sildebåde. Båden er over hundrede år gammel og gøres klar til at blive museumsskib med tilhørende museum. Lejre Lokalavis Der var ikke mange der havde spået dem en chance. Men kun et halvt år efter at Lejre lokalavis smed deres første avis på gaden, har de vundet en pris for deres journalistiske arbejde.

05/03/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å