Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Søndagsmagasinet ser i denne uge på: Den demokratiske skole Forstil dig en skole helt uden et skoleskema, lektier og lærere der bestemmer over eleverne. Sådan er hverdagen på den demokratiske skole i Viby Sjælland. Her bestemmer eleverne nemlig 100 procent selv, hvad de vil lave i løbet af dagen. Madlavning for mænd I Frederiksværk har 16 mænd besluttet sig for at tage kampen op med kvinderne i køkkenet. De har tilmeldt sig det lokale madlavningskursus, hvor deres kulinariske evner bliver sat på prøve i disciplinen: "finere madlavning for mænd" Hornbæks Skurby Der bliver bødet garn, drukket øl og fortalt historier fra de syv verdenshave. På Hornbækhavn ligger et lille samfund i samfundet. Her er 27 små fiskerskure samlingssted for havnens brugere. Mester i Langbue I 50 år har han levet uden at ane det. Men da vennerne for 7 år siden stak en LANGBUE i hænderne på ham stod det klart. Steen Rasmussen fra Frederiksværk er et naturtalent med bue og pil, og går nu efter titlen som Danmarks Bedste.

12/03/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å