Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Ny borgmester i Halsnæs Rundt om i kommunerne er de sidste borgmesterkabaler nu gået op. Det gælder også i Halsnæs. En rød kommune, som plejer at have en socialdemokrat på borgmesterposten. Men i de næste fire år er magten landet hos Venstre. BMX talent Han er blandt de 10 bedste i verden, og har netop modtaget årets cykelpris i BMX. Jack Christensen fra Roskilde BMX-klub træner nu hårdt for at blive Europas bedste BMX-rytter, når der til sommer afholdes Europamesterskaber på hans hjemmebane i Darup. Ramløse bog Det er en by med kun 1600 indbyggere, men den har en beliggenhed, en folkesjæl og et kulturliv, som ikke mindst beboerne holder meget af. Så meget, at et par af dem på eget initiativ nu har valgt at skrive en bog om byen. Det handler om Ramløse ved Arresø. Julekalender i Hillerød Det vrimler med julekalendere i de fleste hjem i denne måned. I Hillerød har de lavet en helt speciel en af slagsen. 24 nisser er nemlig stukket af fra Nissefar Valse. Nisserne gemmer sig rundt omkring i byen, og hver dag får nissefar hjælp af børn til at finde en af dem for at redde julen.

09/12/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å