Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Marienlyst Slot Svamperamt og nedrivningstruet. Det så ikke godt ud for Marienlyst Slot i Helsingør. Men det har 5 års arbejde og over 30 millioner kroner rådet bod på - slottet er nu reddet. Sangtalent fra Jægerspris Hun er netop hjemvendt fra en måneds turné på tværs af USA, og er så småt ved at få opbygget sig en fast fanskare i USA. Men herhjemme kæmper hun stadig for at bryde igennem med sin selvproducerede drømme-pop. Sangerinden hedder Lisa Alma, og hun er snart aktuel med en ny musikudgivelse. Spejdermuseum Uniformer og duelighedsmærker fra gamle dage blandet med video og fortællinger fra den sidste landslejr. I Stenløse i Egedal Kommune har de et helt særligt museum. Stenlænderne, som de lokale spejdere hedder, har nemlig et spejdermuseum. Juletog Nordsjællands Veterantog kører 350 passagerer til julemarked i Skibstrup. Vi tager turen med det historiske tog.

16/12/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å