Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Søndagsmagasinet indeholder i denne uge: Demokratisk udfordring i Ishøj Ishøj står med en stor demokratisk udfordring til kommunalvalget senere på året. Unge og nydanskere møder ofte ikke op ved stemmeurnerne, og netop den slags borgere er der mange af i Ishøj. Kommunen har derfor en valgdeltagelse, der er markant lavere end landsgennemsnittet... Men det vil kommunen nu lave om på. Erik Gribb er tilbage I år er det 50 år siden at han for første gang trådte ind på en scene med sin guitar under armen. Det har været en musikkarriere med både op og nedture for folkesangeren Erik Grip. Vi er taget til Lejre, hvor den folkekære musiker ser tilbage på sit lange musikliv. Sporvejsmuseet I Skjoldenæsholm nær Osted kan man stadig opleve den svundne tid med sporvogne i gadebilledet. Her ligger nemlig Sporvejsmuseet. Et museum med mere end 100 gamle sporvogne, der vedligeholdes, femvises og køres af mere end 150 frivillige sporvognsentusiaster. Livredder i 20 år Der er næppe nogen der kender stranden og badeforholdene i Hundested bedre end Steffen Mattrup. I 20 år har han vogtet over strandgæsterne på trekanten ved Hundested Havn.

12/08/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å