Serie Søndagsmagasinet

20:15

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Søndagsmagasinet ser i denne uge på: Landbetjente forsvinder 14 landbetjente forsvinder fra lokalområderne, når Midt- og Vestsjællands Politi flytter politiet væk fra landområderne. Det har skabt frustrationer i Lejre kommune, hvor borgerne frygter en stigning i kriminaliteten. Vi er taget med landbetjenten Erling Birkeholm på patrulje Historien om Venslev-røverne I 1842 blev en hel familie koldblodigt myrdet af de berygtede Venslevrøvere, der hærgede i Hornsherred. Et grusomt og sadistisk mord man i mange år helst ikke snakkede om, da flere af røvernes efterkommere stadig boede i byen. Vi er taget til Venslev for at få fortællingen om de barbariske røvere og mordet i Ejby. Fremtidens By i Frederikssund 6000 boliger. 6000 arbejdspladser. Og byggeopgaver for op mod 20 milliarder kroner. Visionerne er enorme i Frederikssund Kommunes storstilede projekt, hvor der skal anlægges en helt ny grøn by. Orgelbyggerne i Ølstykke Hvert eneste instrument er unikt og blev i flere århundrede betragtet som en af verdens mest komplekse, menneskeskabte konstruktioner. I Ølstykke ligger et af landets få orgelbyggerier. Et flere hundrede år gammelt fag hvor arkitektur, håndværk og klang går hånd i hånd.

22/01/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å