Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

VALGGYSER I REGION SJÆLLAND Valget til regionsrådet i region Sjælland kan blive en gyser, hvor Dansk Folkeparti får det afgørende ord. Ved sidste valg erobrede socialdemokraterne magten i regionen, da partiet indgik alliance med Dansk Folkeparti. Nu satser venstre på at vinde magten tilbage - men så skal Dansk Folkeparti skifte hest. HJEM FOR MULTIHANDICAPPEDE Et af Pia Rønhøjs største ønker har i mange år været at give sin multihandicappede søn muligheden for at flytte hjemmefra ligesom andre unge mennesker. Det ønske er nu gået i opfyldelse. 19-årige Jonas Rønhøj har netop indlogeret sig i sin lejlighed på i det spritnye Bofælleskab for Multihandicappede i Slangerup. SAFARI PÅ HAVETS BUND I den nordlige del af Øresund ligger en håndfuld undervandsstier, som kan udforskes med dykkerbriller og snorkel. Et reb guider dig gennem havbundens skiftende landsskaber, fra skilt til skilt, som beskriver det du ser. Vi har været en tur på snorkelsafari med Øresundsakvariet. DESPERAT BEHOV FOR SEJR I starten af sæsonen havde Slangerup Speedway klub skyhøje ambitioner om at vinde mesterskabet En lang stime med dårlige resultater har gjort at klubben ligger og skraber nederst i tabellen. Kun en sejre mod Ligaens nummer 1 - Esbjerg - vil kunne holde liv i drømmen om mesterskabet og rede sæsonen.

19/08/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å