Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

OL i pukkelpiste Hun klikkede i skiene første gang som 9-årig. I dag træner hun intensivt for at komme til OL i pukkelpist. Og Maj Henningsen er i sandhed en pige, der vil gøre ALT for, at det skal lykkes. Kræftramte håndboldspillere Håndboldspillerne Peter Gammelgaard og Casper Kristiansen fra Ølstykke har vundet deres livs vigtigste sejre. Begge fik konstateret kræft og måtte sætte håndbolden på standbye. Nu har de igen trukket i håndboldshortsene, men nu gælder der en helt ny kamp. Våbenmuseum Motorcykler, geværer, uniformer, miner og sågar kondomer fra tyske soldater. På Egholm Slot i Horsherred har godsejeren en helt unik våbensamling. Nu har han også åbnet et museum, så offentligheden har mulighed for at se de mange ting. Veteranverdensmester Hun er 65 år og viser de danske farver flot frem rundt om i verden. Hammerkasteren, Inge Faldager, er netop vendt hjem fra Brasilien med hele 4 VM-guldmedaljer. Hun er en af de bedste inden for veteran-atletik. Faktisk er hun så god, at hun stadig konkurrerer med de unge på elite-niveau.

25/11/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å