Serie Søndagsmagasinet

20:05

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Søndagsmagasinet handler denne gang om: Ole Dupond fra Frederikssund har døden i hælene. Han bliver ramt af blodpropper - og har fået sin dødsdom. Det holder han foredrag om. Årets jagtsæson går på hæld. Med udgangen af januar slutter den for i år. Vi er taget med på Skovbo jagtforenings sidste jagt efter fasaner i det smukke sneklædte landskab. Den lille lokale modstandsgruppe Borup-holdet stod for våbenmodtagelsen i skovboområdet i slutningen af 2. verdenskrig. Nu har et lokalt ægtepar udgivet en DVD om gruppen og dens medlemmer. I Hundested bliver massive træklodser på over 100 kg omdannet til smukke træskåle og figurer. De enorme træstykker, den hvæsende motorsav og solide drejebænk bliver alt sammen håndteret med elegant lethed af 69-årige Lissi Øland.

29/01/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å