Serie Søndagsmagasinet

18:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Valgkamp i Glostrup Socialdemokraterne går benhårdt efter at generobre borgmesterposten i Glostrup. Flere årtiers socialdemokratisk styre blev nemlig brudt, da en venstremand kom til magten ved sidste kommunalvalg. Energitårnet Roskildes nye kraftvarmeværk er lige ved at være færdigt. For få dage siden blev Energitårnet sat i drift for første gang. Vi var med inde i den 98 meter høje arkitekttegnede bygning, for at se hvad der gemmer sig bag den omdiskuterede skal. Nørklerne Rundt omkring i de små lokalsamfund bliver der strikket og nørklet som aldrig før. Det er igen blevet populært at finde sin indre nørkler frem. Vi tog forbi Ramløse Husflidsforening, der det sidste år for alvor har fået vokseværk. Udgravninger Hillerød Det nordsjællandske supersygehus skal ifølge planen stå klar i 2020. Men inden området fyldes med high tech - så er arkæologerne i fuld gang med at grave i den historiske muld. Og det bugner allerede med fortidsfund i den gamle Saltpetermosen.

04/11/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å