Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Søndagsmagasinet bringer disse historier: Mistet søn i krig De danske soldater i Afghanistan er så småt ved at vende hjem, og der bliver gjort status over krigen. Siden årtusindeskiftet har knap 10.000 soldater været udsendt i krig for Danmark - men ikke alle er kommet hjem med livet i behold. Connie og Jan Hjorth fra Ganløse fik aldrig deres søn hjem i live. Svømning hjælper syge hunde I udkanten af Ålsgårde har Lisa Schønnemann valgt at vige sit liv til at pleje overvægtige, syge og dødende hunde. Derfor har hun oprettet en såkaldt hundesvømmehal 17-årig europamester i golf Sidste weekend slog hun for alvor sit navn fast og markerede sig som en af Europas bedste.17 årige Emily Pedersen vandt som den første danske kvinde nemlig guld ved EM i golf. Vi er taget med den nykårede europamester ud og træne på hjemmebanen i Smørum. Min helt egen ø Kun få mennesker i landet kan bryste sig af, at have deres helt egen ø. Grethe Marup fra Kulhuse er én af dem. Hun overtog øen Alholm efter sin far, og bruger den i dag som et fristed, hvor hun kan nyde den absolutte ro - når der altså ikke er vandaler på spil.

05/08/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å