Serie Søndagsmagasinet

19:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Søndagsmagasinet ser i denne uge på: Ny fjordforbindelse i Frederikssund Mere end 10.000 borgere har skrevet under i protest mod planerne om brugerbetaling for en ny broforbindelse over Roskilde Fjord. Broforbindelsens fremtid er stadig uafklaret, politikerne forhandler i folketinget, og efterhånden er både borgere og erhvervsliv ved at miste tålmodigheden. Kunstprojekt med bedemur Helle Malling Beck fra Hammersholt ved Lillerød har sat sig for at bygge en noget speciel mur. Hun har samlet flere hundrede bønner ind fra kirker og klostre. De små papirstykker med bønner er grundstenene i hendes kunstværk - en såkaldt "bedemur". Hundeskov er åbnet ved Hundested Hundeskoven i Ullerup Skov ved Hundested er nu færdig. Området er indhegnet og fylder 2½ hektar. Hundeskove er blevet nødvendige for at passe på naturen. Portræt af lokalradioen i Halsnæs De er efterhånden ved at være en uddød race , men de få der er tilbage lever og ånder for at lave lokalradio. Vi har besøgt Radio Halsnæs i Hundested og mødt tre af de lokale ildsjæle, der får den lille lokalradio til at løbe rundt.

05/02/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å