Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Fortiden er hjerteblod for Else Djurhuus, der har sin daglige gang på Nakkehoved Fyr i Gilleleje. Her er hun fyrmester-inde anno 2013. Fra en længere periode i arbejdsløshedskøen, strøg hun ind via et aktiveringsjob og gjorde fyret og det fyrhistoriske museum - der også ligger her - til lidt af en turistsucces Kærligheden rakte helt ind i døden. To børnebørn fortæller om bedsteforældrene fra Hornsherred, som levede hele deres liv sammen, inden de døde med få timers mellemrum. Hvert år fragter han millioner af passagerer og hundrede tusinde biler frem og tilbage over Isefjord. Nu skal vi møde FærgeSvend, der står for driften af den færge, der sejler mellem Hornsherred og Orø. Det har han gjort i 25 år, og før ham gjorde hans far det - og før ham var det farfaren. Tilsidst skal vi til Osted. Her er de nemlig netop blevet kåret til at være nogle af Danmarks bedste - i hvert fald når det handler om at bruge en kø.

19/02/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å