Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Søndagsmagasinet indeholder i denne uge: Nationalpark tager form Skjoldungelandet - det er arbejdstitlen på den nationalpark, der er på vej i landskabet omkring Roskilde Fjord. Men hvad betyder det at et område skal være nationalpark, hvorfor skal den ligge netop der, og hvad siger de folk der ejer jorden til det? Vi har været en tur med nationalparkens projektchef ude i den storslåede natur. Frisk is fra ko i baghaven Nordsjælland bugner af lækre lokale fødevarer, men landmændene er for dårlige til at få solgt dem. Sådan lyder udmeldingen fra Nordsjællands Landboforening, der nu sætter fokus på at få de nordsjællandske kvalitetsprodukter ud til kunderne. Et af produkterne er Gitte Vestergårds is - lavet på mælken fra køerne i baghaven. Portræt af en moderne fårehyrde På Sjælland findes der kun en lille håndfuld professionelle fårehyrder En af dem er Lone Hansen der hver dag sammen med sine elskede hyrdehunde vogter godt 800 får og lam. Der er penge i smarte karklude Det startede med farmors hjemmestrikkede karklude. Nu bliver karkludene sendt ud i hele verdenen fra en lille skurvogn i Hundested.

26/02/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å