Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Søndagsmagasinet ser i denne uge på: Genbrugshuset er åbnet Aggressive genbrugsjagere og professionelle klunsere er blevet et så stort problem på genbrugspladserne, at mange har været nødt til at lukke de populære byttestationer. Men nu forsøger Genbrugshuset ved Helsinge igen at få byttecentralen til at fungere - og denne gang skal Steffen Prip holde styr på tingene. Jagten på den røde Glente I skovene lidt uden for Herfølge er der blevet iværksat en eftersøgning af en sjælden fugl. En rovfugl der på grund af sit majestætiske udseende har fået tilnavnet Den Røde Drage. Eftersøgningen er iværksat af Dansk Ornitologisk Forening, og det de leder efter er den røde Glente. Modelklub for flyfans Hver uge mødes op mod 50 medlemmer af Modelklubben Nordkysten i en gymnastiksal i Gilleleje. Her bliver koncentration og finmotorik sat på prøve, når klubbens utallige flyvere og helikoptere får luft under vingerne. Vi var med til årets sidste flyvning inden døre - udendørs sæsonen står nemlig for døren. Skaterpark styret af frivillige Vi skal på besøg i en af beredskabsstyrelsens gamle materielhaller i Ølsted. For 11 år siden blev den taget ud af brug, og da en gruppe lokale skatere stod og manglede et sted til at dyrke deres hobby, rykkede de ind på stedet. Det er blevet til skaterparken Olliestedet, et sted for skatere, styret af skatere.

23/04/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å