Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Søndagsmagasinet ser i denne uge på: Hård kamp om borgmesterposten i Gribskov Kommune Banen er kridtet op til en hård kamp om borgmesterposten i Gribskov Kommune ved det kommende kommunalvalg. Masser af drama og brudte aftaler ved sidste valg betød et opgør med mange års Venstrestyre. Dårlig økonomi og et lige så dårligt arbejdsklima i byrådet er nogen af de ting politikerne er opsatte på at få gjort op med. Ny Færge i Hundested Lige nu ligger personalet vandret for at gøre den sejlklar. Vi er med under test og oplæring. Økologisk Fællesskab i Tisvilde En gang om ugen får medlemmerne en pose fyldt med økologiske grøntsager dyrket af en lokal landmand. I Nordsjælland har Interessen for økologiske fødevarefælleskaber bredt sig som ringe i vandet, og nye foreninger er på vej i Helsinge, Hillerød og Helsingør. I Tisvilde er ordningen allerede en succes. Oldtidsmanden i Kvinderup Han har ikke papir på det, men han har formentlig Nordeuropas største private samling af oldtidsfund. I 1948 fandt han som 10-årig sin første tilhuggede flintesten i Kirke Stillinge. I dag rummer Villy Falks samling mere end 10.000 fund, som alle er udstillet i hans lille private museum i Kvinderup.

30/04/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å