Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

VALGGYSER I REGION SJÆLLAND I Region Sjælland tegner det kommende regionsvalg til at blive lidt af en gyser. For fire år siden lykkedes det Socialdemokraterne at fravriste Venstre formandsposten. Men denne gang tyder meget på, at Venstre vil erobre posten tilbage. Afgørelsen kan let komme til at ligge hos Dansk Folkeparti. OPEN WATER SVØMNING Følelsen af absolut frihed, konstant variation i vind og vejrforhold og hård fysisk udfoldelse. Svømning i søer, fjord og hav - såkaldt åben vand svømning - er populært som aldrig før. Nu skal vi møde en af Danmarks mest erfarne svømmere - Ellen Garne - der efter en tragisk ulykke har brugt svømningen i åbent hav til at genvinde livet. VM I HESTEVOGN For hundrede år siden var det en nødvendighed at kunne beherske sin hest og vogn. Og det er det stadig i dag, i hvert fald når man er til VM i hestevogn. Om få dage lyder startskuddet i Slovakiet, hvor Henrik og kæresten Charlotte fra Slangerup er med. BERETNINGEN OM HUNDESTEDMOTOREN Dens karakteristiske tøffen har givet genklang overalt på de syv verdenshave. I dag findes der kun få eksemplarer af den legendariske Hundestedmotor. Men hver eneste søndag kan man på Hundested Havn høre lyden af en rigtig Hundestedmotor.

26/08/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å