Serie Søndagsmagasinet

18:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Flere og flere danskere vælger at aflevere deres kæledyr til et dyrekrematorie. Lidt uden for Hedehusene ligger Danmarks første krematorie for kæledyr. Det er ligger som Helsingørs vartegn og blev sidste år besøgt af næsten en kvart million mennesker. Det er en særlig opgave at holde området og dets mange bygninger vedlige. Verdensmesterskaberne i halvmaraton står for døren. 80-årige Poul Tage Holm fra Svogerslev er måske ikke den hurtigste deltager, men han er nok den mest erfarne. En far og en datter fra Lynge træner lige nu til EM i Hundeslædeløb. De er netop begge blevet danmarksmestre, og nu satser de på at få international succes.

24/03/2014

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å