Serie Søndagsmagasinet

18:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Salget af økologiske varer topper for tiende år i træk. Både i de store og i de små byer åbner flere og flere økologiske supermarkeder. 26-årige Mohammed El-Mir fra Jyderup er som den første dansker nogensinde blevet inviteret til Thailand for at kæmpe i en turnering mod nogle af verdens bedste. Han er Skibbys helt eget svar på Ole Opfinder. Mikkel Bertelsen har efterhånden flere mislykkede opfindelser i baggagen. Men for et år siden ramte han endelig plet med en prisvindende idé. Bartender, scenetekniker, lysmand, sufflør og kostumier. Det er ikke kun skuespillerne, der har roller på Køge Amatørscene - et teater, der nu kan fejre 75-års jubilæum.

27/10/2014

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å