Serie Søndagsmagasinet

18:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Med sin fintfølende lugtesans er hunden Birger fra Frederiksværk netop blevet kåret som landets bedste politihund. Vi tog med den talentfulde politihund på arbejde. Dan Jørgensen fra Slangerup har i mange år været Sjællands bedste til motorsportsdisciplinen Trial - en slags forhindringsløb på motorcykel. Men på det seneste har han fået modstand på træningsbanen. Hvad er det gamle vægur fra bedstefars tid værd? Spørgsmål som dette kunne man få svar på, da Bruun-Rasmussen i denne uge holdt vurderingsdag i Helsingør. Bridge er et avanceret kortspil, der kræver solide kundskaber indenfor matematik, kombinatorik og sandsynlighedsregning - lige noget for 13-årige Søren Bune fra Greve.

10/11/2014

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å