Serie Søndagsmagasinet

18:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

På Solsortevej i Køge er beboerne gået amok i juleudsmykning - så meget at det har udviklet sig til en konkurrence om at tiltrække måbende tilskuere. Hvis man følger fodboldlandsholdets kampe, så har man nok også lagt mærke til Hundestedflaget. Det har været med på de fleste af landsholdets udebanekampe i de sidste 30 år - sammen med en meget berejst fan. Den nordsjællandske præst Tora Herborg bryder alle fordomme om at præster lever et stille og roligt liv. I fritiden dyrker hun kampsporten Brasiliansk Jiu Jitsu. Ronni Kot Wenzell har skabt sig en international karriere som percussionist. Det hele begyndt i Hørsholm for 25 år siden.

08/12/2014

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å