Serie Søndagsmagasinet

18:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Mod alle odds er en flok spillere fra Roskilde netop blevet verdensmestre i fantasy strategispillet Magic Cards. Kajakker kan hjælpe mennesker i sorg. I Solrød er sorggrupper rykket ud på vandet. Konceptet er populært, og sorgkajakken vandt for nylig årets sundhedspris i Region Sjælland. Mange kalder ham en brandtosse eller brandnørd, men i virkeligheden er Torben Bodi bare en passioneret samler fra Skibby. Er flettede julehjerter kunst? Det mener Lisbet Lærke, der har åbnet Julehjertemuseet i Tisvildeleje. Et af de avancerede juleklip er blevet udtaget til London Art Biennale.

15/12/2014

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å