Serie Søndagsmagasinet

20:00

Dette afsnit

Søndagsmagasinet

Kamp om borgmesterposten i Frederikssund. I Frederikssund træder den socialdemokratiske bykonge Ole Find Jensen tilbage som borgmester ved dette kommunalvalg. Nu er kampen om at blive hans efterfølger skudt i gang. Og for første gang i mange år har de borgerlige partier gode muligheder for at fravriste socialdemokraterne borgmesterkæden. Jødeflugt i Gribskov. Mens byen vrimlede med Gestapo blev de i al hemmelighed smuglet over Øresund til Sverige. Mere end 1300 danske jøder flygtede under 2.verdenskrig fra kysten ved Gilleleje. Men det var ikke alle jøderne der slap væk fra den lille fiskerby. Legepladser med fantasi. I en lagerhal på Avedøre Holme gemmer sig lidt af et eventyrunivers. Her slår to teaterscenografer sig løs og udvikler anderledes legepladser til både hovedstadsområdet og til udlandet. Nordens største fuglepark. En tur i Zoologisk Have med morfar og mormor satte drømmene i gang for Frank Nielsen. Den dengang 6-årige dreng vidste med det samme, at sådan en ville han også have. Her 54 år senere ejer han Nordens største fuglepark, der ligger i Græsted. I år kan parken fejre 10 års jubilæum.

25/06/2013

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å