Serie Søndagsmagasinet

14:54

Dette afsnit

Som ringe i vandet

For blot fem år siden var det at gå i havet og i særdeleshed at få hovedet under vand en overvindelse for 50-årige Annelies Hayes Andersen. Men det ville hun ikke acceptere, og siden har hun gang på gang flyttet sine egne grænser. Senest da hun deltog i DM i issvømmning i Gilleleje. Søndagsmagasinet har mødt Annelies Hayes Andersen og fulgt forberedelserne til det første danmarksmesterskab i issvømning. Et stævne, der begyndte som en lille tanke i en sauna en novemberdag sidste år. Men tanken og planerne fik hurtigt vokseværk. og det, som bare skulle have været et lille arrangement en søndag formiddag, endte som to dage med vinterbadefestival og DM i issvømning. Alt sammen båret igennem af en masse ildsjæle.

26/01/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å