Serie Søndagsmagasinet

14:10

Dette afsnit

SKAM 2 klar til verdenspremiere

Aveny-T på Frederiksberg har som det eneste teater i verden sikret sig rettighederne til at opføre den populære norske ungdomsserie SKAM på de skrå brædder. I denne uges søndagsmagasin har vi fået lov at komme med helt tæt på og følge skuespillerne i forberedelserne til SKAM 2. Første sæson var en bragende succes, da den sidste år blev opført som teaterversion, og i hovedrollen til anden sæson er den unge Fanny Bornedal klar til sin teaterdebut. Men selvom den største SKAM-hype måske har lagt sig, er forventningspresset til teaterversionen af anden sæson kun blevet større.

09/09/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å