Serie Søndagsmagasinet

14:52

Dette afsnit

Shelter

Sammen med sin ti-årige datter, Emilie, har Jens Truelsen taget turen fra Snekkersten til Ullerup Skov Shelterplads lidt uden for Hundested. Først med tog og så på gåben med al oppakningen.

Jens og Emilie Truelsen hører til den skare af passionerede friluftsmennesker, som vælger at overnatte i naturen. Og dem bliver der flere og flere af. Siden 2013 har Naturstyrelsen oplevet en fordobling af personbookinger på de mange lejr- og shelterpladser. Og selv en blæsende og regnfuld vinterdag har ikke holdt Jens og Emilie Truelsen tilbage. De har ovenikøbet valgt at tage to overnatninger i det fri.

23/02/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å