Serie Søndagsmagasinet

14:49

Dette afsnit

Rydningen af Ungdomshuset 10 år efter

I disse dage er det ti år siden, at politiet blev sat ind for at rydde Ungdomshuset på Jagtvej 69.

Landets nok mest kendte adresse, Jagtvej 69, ligger stadig øde hen. Selvom det nu er ti år siden, at Ungdomshuset blev ryddet, er der stadig store følelser forbundet med den grund i København, der var årsag til en lang kamp mellem de unge og politiet.

25/02/2017

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å