Serie Søndagsmagasinet

14:55

Dette afsnit

Rødovres tillidsmand takker af

Erik Nielsen vendte en opvækst i fattigdom til en lang karriere i kommunalpolitik. Efter 25 år som borgmester i Rødovre og tillidsmand for byens borgere takker han nu af.

Det lå aldrig i kortene, at Erik Nielsen skulle få et liv i politik. Men en række af tilfældigheder gjorde, at den dengang 40-årige smed og tillidsmand i 1994 kunne sætte sig i borgmesterstolen i Rødovre. Her sidder han endnu og er i dag landets næstlængst siddende borgmester. Men nu er det ved at være slut, for Erik Nielsen genopstiller ikke ved næste valg.

13/10/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å