Serie Søndagsmagasinet

14:54

Dette afsnit

Raket, racerbil - og en drøm om eget firma

På DTU i Lyngby er de ingeniørstuderende gode til at skabe egne virksomheder. En vigtig del af erfaringen henter mange af dem på DTU Skylab, hvor der blandt meget andet bliver arbejdet på at bygge en raket og en el-racerbil. Og hvor de studerende selv står med hele ansvaret. Det kan ligne en leg, når de studerende på DTU Skylab i Lyngby eksperimenterer med at bygge en raket eller en el-racerbil. Men det går bare ikke altid som en leg. De møder mange udfordringer på vej mod målet. Ikke alene har de studerende selv hele ansvaret for alt det tekniske, der i sidste ende skal få raketten i luften og el-racerbilen ud at køre. De skal også selv skaffe de fleste af pengene fra sponsorer og få økonomien til at løbe rundt. På den måde høster de nogle særdeles værdifulde erfaringer, som de kan bruge, hvis de selv vil starte en virksomhed. Og det er der en del af dem, som vælger at gøre. DTU-studerende står hvert år bag omkring nye 50 virksomheder.

28/04/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å