Serie Søndagsmagasinet

11:19

Dette afsnit

Portrætter af stærke skæbner fra Afrikas største slum

I Københans Nordhavn har Plan Børnefonden netop åbnet en udstilling af fotografen Signe Vilstrup. Udstillingen er en serie af portrætter af kvinder fra Afrikas største slumområde Kibera i Kenya.

Signe Vilstrup arbejder til daglig som international anerkendt modefotograf for nogle af verdens største modehuse. Men en gang imellem melder hun sig ud af den glamourøse modeverden og opsøger livets realiteter.

16/04/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å