Serie Søndagsmagasinet

12:50

Dette afsnit

På rottejagt i Kongens Have

Succes: Rottefængere har med natlige togter og utraditionelle metoder nedlagt 600 af de rotter, der i sommer oversvømmede den gamle renæssancehave.

Rottefængere dræber rotter i hobetal med riffel og svovlbomber i Kongens Have. Men den store rotte med navnet Landemærket kan de ikke få ram på.

13/01/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å