Serie
Søndagsmagasinet

På krimitour i København

Kriminalforfatter Katrine Engberg tager dem med på tur i det København, som hun bruger som kulisse i sine kriminalromaner. Hendes første kriminalroman ”Krokodillevogteren” udkom i Tyskland i foråret, og her solgte den på tre uger cirka 20.000 eksemplarer. Det er netop handlingen i den, der styrer den guidede tur rundt i København. Turisterne skal blandt andet med op på loftet ved lysekronen i Det Kongelige Teater, der er et af gerningsstederne i bogen.
14/10/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Der er plads til både nyheder og længere historier og tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi beskriver det der optager folk i lokalområdet og det der skaber debat. Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til: sondagsmagasinet@tv2lorry.dk