Serie Søndagsmagasinet

13:49

Dette afsnit

På krimitour i København

14/10/2018

Det hører til hverdagen, at tyske endagsturister kommer til København for at opleve byen. Men 38 tyske turister har kastet sig ud i en helt særlig tur, når de skal opleve byen ved at følge i sporene på en kriminalroman. Kriminalforfatter Katrine Engberg tager dem med på tur i det København, hun bruger som kulisse i sine kriminalromaner.

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å