Serie Søndagsmagasinet

13:33

Dette afsnit

På højskole i sommerlandet – Suhrs Højskole

24/07/2017

Det syder, simrer, koger, knaser og smager i køkkenerne på Suhrs Højskole, Danmark eneste madhøjskole.

Kursisterne skal ud på en gastronomisk opdagelsesrejse, når de tager på sommerkursus på Suhr Højskole i hjertet af København, tidligere kendt som Suhrs Husholdningsskole. De får tips og tricks fra professionelle kokke, lærer nye bageteknikker og får inspiration til anderledes retter, fx en dessert med estragonmarengs.

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit