Serie Søndagsmagasinet

15:04

Dette afsnit

Orange højskoledrøm åbner til januar

Til januar åbner en ikke helt almindelig højskole. Roskilde Festival Højskole tilsætter festivalstemning til den danske højskoletradition og bygger på de samme idealer som Nordens største festival: frivillighed, bæredygtighed og skabertrang.

Roskilde Festival Højskole er den første nybyggede almene højskole i Danmark siden 1969. Den 6. januar flytter det første hold elever ind i spritnye omgivelser, få hundrede meter fra Dyrskuepladsen, hvor Roskildes Festival hver sommer finder sted. Søndagsmagasinet følger forstanderen og de nye undervisere i månederne op til skolestart.

09/12/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å