Søndagsmagasinet

Her er plads til både nyheder og længere historier og tid til at gå i dybden med fortællingerne.  Vi beskriver det der optager og skaber debat i lokalområdet. Holder du til i Lorryland omkring f.eks. Lejre, Helsinge, Hundested, Frederikssund eller Solrød og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til: sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

I en god debat lytter man til modstanderens argumenter og forholder sig sagligt til dem. Og netop det at lytte og være saglig i sin argumentation er et hovedkrav for de gymnasieelever fra ind- og udland, som har sat hinanden stævne på Gefion Gymnasium i København for at debattere.

Opskriften på en god debat

163 gymnasieelever fra 11 lande deltager i konkurrencen Nordic Schools Debating Championship, som er den tredje i rækken. Her er det ikke nok at komme med ”one-liners”, hvis man vil vinde. Her er man nødt til at argumentere logisk for sin sag. Hovedarrangørerne håber at kunne være med til at ændre den politiske debatkultur, som de mener er præget af forsimplinger og overskrifter og om, hvem der kan råbe højest.
10/3/2019