Serie
Søndagsmagasinet

Nytter det at vi sortere vores skrald?

Derfor bliver flere og flere af os bedt om at sortere vores affald enten hjemme eller på genbrugspladsen. Men hvad skal vi med al den sortering? Og hvad sker der med skraldet når først det rammer genbrugspladsen? Søndagsmagasinet har været arbejde med en af dem der med lige dele hård hånd og charme sørger for at de tusinder af tons affald som vi læsser af på hans arbejdsplads i Valby får nyt liv.
7/8/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.
Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.
Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk