Serie Søndagsmagasinet

15:05

Dette afsnit

Nye toner

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København skal have ny rektor. Fremover bliver det Uffe Savery, bedst kendt fra gruppen Safri Duo, som skal dirigere en af de vigtigste institutioner i dansk musikliv.

53-årige Uffe Savery er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 80’erne. I 00’erne spillede han sig ind på hitlisterne og på natklubberne med Safri Duo – for senere igen at hellige sig den klassiske musik som musikchef for Copenhagen Phil. Nu vender slagtøjsspilleren så tilbage til sin gamle uddannelsesinstitution, denne gang som rektor for konservatoriet.

21/04/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å