Serie Søndagsmagasinet

14:16

Dette afsnit

Nørrebro: En mangfoldig historie

Nørrebro i København er berømt, og måske også berygtet, for at være den bydel i landet, hvor den etniske mangfoldighed er størst. Her vælger mange børnefamilier, unge tilflyttere fra resten af landet og indvandrere fra udlandet at slå sig ned. Men kigger man mere end 100 år tilbage, så tegner der sig et billede af et meget mangfoldigt område allerede i 1800-tallet. Vi møder i Søndagsmagasinet tre beboere fra Nørrebro, der alle er kommet til Nørrebro for at blive.

07/06/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å