Serie Søndagsmagasinet

14:58

Dette afsnit

Naturfotografen

Per Finn Nielsen fra Fredensborg er naturfotograf og flere gange præmieret for sine resultater, som han har opnået ved vilje, opfindsomhed og en ganske stor portion tålmodighed.

Per Finn Nielsen har fotograferet alt fra lyn til sommerfugle og havskildpadder, og han er parat til at gå meget langt for at få det perfekte billede i hus. Nogle gange må han vente år før den rette mulighed byder sig. Og i mellemtiden bliver det til massevis af forgæves ture, hvor han til sidst må pakke sammen og tage hjem igen. Men belønningen er, når det til sidst lykkes, og jagten ender med en perle af et naturfoto.

03/03/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å