Serie Søndagsmagasinet

14:54

Dette afsnit

Når målet er OL

Landsholdsroerne Lærke Rasmussen og Christina Juhl Johansen kæmper for at komme til OL i Tokyo i 2020. Det er et slid, der kræver enorm selvdisciplin. Men de ved, at det kan lade sig gøre. At målet kan nås. For det har Lærke Rasmussen allerede bevist. Hun deltog i OL i Rio i 2016. Og vendte sammen med makkeren Anne Andersen hjem med en bronzemedalje.

14/01/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å