Serie Søndagsmagasinet

15:20

Dette afsnit

Næste stop – Jernbanebyen

I 40 år har Kim Christensen repareret diesellokomotiver på DSB’s store, historiske værksteder i København. Men nu lukker værkstederne – og dermed bliver der plads til en helt ny bydel, Jernbanebyen.

I mere end 100 år man vedligeholdt togvogne og lokomotiver i DSB’s centrale værksteder i København. Engang var stedet arbejdsplads for mere en 1400 ansatte, i dag er her bare 250 tilbage. Inden længe lukker værkstederne, og et stykke dansk industrihistorie når sin endestation. I stedet skal her bygges op imod 5000 boliger i det, der bliver Københavns nye bydel.

20/09/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å