Serie Søndagsmagasinet

05:43

Dette afsnit

Modstandsmand blev mirakuløst reddet i KZ-lejr - hør hans historie her

Jørgen Kieler planlagde likvideringer og sabotager under 2. Verdenskrig. Senere blev han arresteret og sendt til en KZ- lejr i Tyskland. Jørgen Kieler var i 2014 en af de sidste store modstandsfolk, der var tilbage, da vi besøgte ham i hans hjem i Hørsholm. Han døde i 2017.

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å