Serie Søndagsmagasinet

14:28

Dette afsnit

Mod Nordpolen med bind for øjnene

65-årige Arne Christensen fra Virum har sat sig sit livs største mål: Han vil stå på ski fra den 89. breddegrad til Nordpolen. Det er en ekspedition fuld af udfordringer, særligt for Arne, som er fuldstændig blind.

Arne Christensen har været blind det meste af sit liv, men handicappet har aldrig holdt ham tilbage. Men en ustyrlig eventyrlyst og passion for skiløb har han altid udfordret sig selv og trodset sit handicap med deltagelse i en lang række af langrendskonkurrencer. Nu har han sat sig sit hidtil største mål: Han vil være den første blinde til at stå på ski til Nordpolen.

07/04/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å