Serie
Søndagsmagasinet

Metroens mor

Siden hun som ung studerede arkitektur, har Anne-Grethe Foss drømt om at bygge en metro i København. I 90’erne stod hun som direktør for Ørestadsselskabet i spidsen for etableringen af Københavns første minimetro. Nu fylder hun 75, men hun har på ingen måde tænkt sig at skrue ned for hverken tempoet eller visionerne.
7/8/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.
Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.
Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk