Serie Søndagsmagasinet

13:27

Dette afsnit

Metro Cityring har sat slutspurten ind

Det grove borearbejde på den kommende metrocityring er overstået, og byggeriet er nu gået ind i en ny fase.

Testkørsler, tekniske installationer, skinnearbejde og nye stationspladser. Både 30 meter nede og oppe på overfladen skrider byggeriet af Københavns nye metrocityring fremad. Med borearbejdet afsluttet er byggeprocessen gået ind i en to år lang slutspurt. Søndagsmagasinet gør status på det største byggeri i København i 400 år, og du kan blandt andet komme med til en af de allerførste testkørsler på de nylagte metroskinner.

10/09/2017

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit


MEST SETE


Alle serier A-Å